Per fí tornem a tindre el Consell Local de la Joventut


El Consell Local de la Joventut d’Ontinyent (CLJO), després d’estar més d’un any paralitzat per la manca de suport institucional durant l’etapa de l’anterior Govern Municipal, reprèn la seua activitat organitzant la Fira d’Associacions Locals.

Segons s’ha explicat des del CLJO, l’esdeveniment tindrà lloc el proper 26 de novembre a la Plaça de la Concepció, de 17:00 a 20:30 hores. En aquesta fira participaran les associacions que pertanyen al Consell i altres que s’han sumat a la iniciativa, durant una jornada a la qual els assistents podran gaudir de teatre al carrer, actuacions en directe de grups locals, tallers i activitats realitzades per les associacions, o mostres de treball dut a terme per aquestes, entre altres coses.

El CLJO ha convidat a totes les associacions juvenils i culturals de la ciutat a participar i sumar-se a esta jornada, podent els interessats en posar un estant informatiu, taller o altres, contactar amb els organitzadors mitjançant el correu electrònic joventut.ontinyent@cv.gva.es

Comentaris