A les 17h s’obriran les seues portes dels camps de futbol a tots els públics on hi haurà espectacles i tallers gratuïts. Des de l’Assemblea de Joves Meruts s’explica que després de l’èxit de la passada edició amb la participació de desenes de famílies, enguany s’han posat en contacte amb diverses associacions i entitats locals per fer un poc més gran la diada i ampliar l’oferta de tallers i actuacions.
Així es comptarà amb la col·laboració de Comboi Solidari, Comboi Verd o el Grup Scout Mafeking. A més, la vesprada estarà amenitzada per les actuacions del grup de dolçaines ‘el Regall’ i les percussions de Batukem Junior que acompanyaran diverses exhibicions de capoeira, malabars i teatre. Els assistents també podran participar en diversos jocs tradicionals i en el que s’ha batejat com laPrimera Cursa de Sacs de la Vall d’Albaida. Finalment a les 21h serà quan comencen els concerts dels grups de rock.
Els ontinyentins Tashkenti tornaran a actuar a la seua ciutat després d’un estiu ple de concerts per tota la geografia valenciana i una gira per Itàlia, on han presentat la seua música mestissa, barreja de cúmbies, rumbes, reggae, etc. Els veterans Mal Abuso es presentaran amb noves cançons i una formació renovada; la Trocamba Matanusca, emergida directament de l’Ontinyent més balcànic, serà la novetat d’esta edició. D’una altra banda els castellonencs Malos Vicios torna després a la ciutat de d’haver participat en la primera edició del Meruts.
Tancaran la nit els Obrint Pas, banda referent del panorama musical valencià que presentarà aOntinyent el seu últim disc ‘Coratge’. El grup valencià més internacional torna a les nostres terres després de concloure la seua segona gira a Japó, on han presentat el nou disc davant milers de persones i han obtingut un gran èxit de vendes.
El preu dels concerts és de 6 euros anticipada o 9 en taquilla. Per a més informació visiteu la web del festival: www.merutsfestival.com

Comentaris